Τρίτη 11 Μαΐου 2010

... η φαντασία στην εξουσία ...

*
πιτσιρίκος
***
*
Καραγκιόζηδες
*
Σε πολύ καλό κλίμα διεξήχθη η συνάντηση τριών καραγκιόζηδων που παριστάνουν τους πολιτικούς αρχηγούς, υπό την προεδρία ενός ραμολιμέντου που παριστάνει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Στη συνάντηση παρίστατο κι ένα παιδί για τα θελήματα που παριστάνει τον υπουργό Οικονομικών. Το παραπαίδι είχε καθοριστική συμβολή στη συνάντηση, αφού γέμιζε τα ποτήρια και άλλαζε τις πάνες για την ακράτεια στο ραμολιμέντο.

Η συνάντηση σημαδεύτηκε από την απουσία των αρχηγών των κομμάτων της Αριστεράς, οι οποίοι μπορεί να μη μιλάνε μεταξύ τους, αλλά κανείς από τους δυο τους δεν πάει κάπου, αν δεν πάει κι ο άλλος.

Αίσθηση δημιούργησε και η απουσία του Ντομινίκ Στρος Καν, ο οποίος αρνήθηκε να παρευρεθεί επειδή δεν είχε προσκληθεί ο Κανέλλος.

Τα ανδρείκελα συζήτησαν για τη διαφθορά των άλλων και αποφάσισαν να τους αλλάξουν τα φώτα, για να τα φάνε μόνοι τους. Επίσης, αποφάσισαν να τα αλλάξουν όλα, αλλά μάλλον δεν θα προλάβουν γιατί προβλέπεται σύντομα να παίρνουν όλοι τον πούλο.

Αν και οι δημοσιογράφοι είχαν τετράωρη στάση εργασίας, η ΕΣΗΕΑ έδωσε άδεια να καλυφτεί δημοσιογραφικά η συνάντηση των πολιτικών αρχηγών, αφού αποτελεί τρομοκρατική ενέργεια και έχει θύματα.

2 σχόλια:

dimitris είπε...

Μας σας παρακαλω αγαπητε σταυροβελονια, βλεπω μια αυθαδεια προς τα προσωπα της καθως πρεπει ταξης, ειστε υβριστης και παρασυρεται τον λαο σε απειθεια και ανυπακοη, τσ,τσ,τσ,τσ, λογια αριστερων, μπας και ειστε και εναντιον του συνταγματος? Καθοδηγητης ειστε κυριε και προσπαθειτε για την ανατροπη των πυλωνων της νομιμης Ελλαδος, ετσι θα παει εμπρος η Ελλας με ασεβεια στα προσωπα των παλαιων ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ?

Τυπο-θραύστης είπε...

... φίλτατε Δημήτρη ...
... ο λόγος σου με χόρτασε ...
... ναι, ομολογώ ...
... καλώ τον κόσμο σε ανυπακοή, απείθεια και φουλ ολοταχώς για ένα νέο Σύνταγμα ...
... και ας πάει και το παλιάμπελο των διαπλεκομένων ...
... έρρωσο ...