Τρίτη 17 Απριλίου 2012

... εκδότες - Ακης - έμποροι όπλων ...

*
kourdistoportokali
***
*
Οργίαζαν στο Πεντάγωνο
.
εκδότες και έμποροι όπλων
.
από την εποχή του Ε. Αβέρωφ
*

Από την εποχή του Ευάγγελου Αβέρωφ έμποροι όπλων και εκδότες ορμούσαν σαν γύπες στο υπ. Εθνικής  Άμυνας.

Με τον Τσοχατζόπουλο έγινε η αρχή, αλλά δεν θα πρέπει να είναι ο μόνος που θα οδηγηθεί- εφτά νομά σ΄ένα δωμά- στη ψειρού.

Κομμάτι δύσκολο μια και έχουν αρχίσει ήδη κάποια παπαγαλάκια δικαστικοί συντάκτες να δίνουν ιδιαίτερη "σημασία" στις ανακοινώσεις των δικηγόρων του ωραίου Μπρουμέλ.

Ρουλεμάν  δουλεύει το σύστημα δεκαετίες ολόκληρες και σε κάτι τέτοιες δύσκολες στιγμές είναι που κάθε κατηγορούμενος δίνει όσα μπορεί για να γλιτώσει τη φυλακή και να στήσει επικοινωνιακή προπαγάνδα υπέρ του.

Έχουμε λοιπόν από το 1974-τότε που δεν υπήρχαν ούτε ντουφέκια να μοιρασθούν στην επιστράτευση-εμπόρους όπλων, εκδότες και πολιτικές ηγεσίες του συγκεκριμένου υπουργείου να διαπλέκονται με φόνο τα τρις από τις μίζες.


Υπάρχουν ακόμη και καυτά βίντεο του πάρε δώσε με εμπόρους όπλων τα οποία φρόντισαν να καταπιούν τόσο οι εκδότες όσο και οι αρμόδιοι στρατιωτικοί συντάκτες. Ποιος μπορεί να ξεχάσει τις σχετικά πρόσφατες κραυγαλέες περιπτώσεις εκδοτών που έφτασαν ως τη δικαιοσύνη εξαιτίας της εμπλοκής τους στους εκβιασμούς των εξοπλιστικών προγραμμάτων.

Έμπορος όπλων θα πει για τον Άκη «τουλάχιστο ο Τσοχατζόπουλος ήταν χουβαρντάς. Από τις μίζες τάιζε πολύ κόσμο, ενώ ο άλλος τα έκανε μασούρια ...».

Μόνο η έκδοση μιας αποτυχημένης ημερήσιας εφημερίδας είχε αγγίξει το αστρονομικό ποσό των 10 εκατ. ευρώ!
Μην περιμένετε από τα εγχώρια ΜΜΕ να πάνε μακριά τις  αποκαλύψεις για τις μίζες στα εξοπλιστικά μια και είναι σαν να θέλουν να βγάλουν οι ίδιοι τα μάτια τους.

Το πιο πιθανό είναι το χτύπημα για τις πάσης φύσεως μίζες-όχι μόνο στα εξοπλιστικά-να έλθει από τα γερμανικά ΜΜΕ μια και το μεγαλύτερο κομμάτι της διαπλοκής στη χώρα μας χρηματοδοτήθηκε με γερμανικό χρήμα. Μιλάμε για πακτωλό δις-τίποτε λιγότερο.

Όσοι έντιμοι πολιτικοί επιχείρησαν να κοντραριστούν με το σύστημα της διαπλοκής βρέθηκαν έντρομοι να ζουν στο περιθώριο με κατεβασμένα τα ρολά του σπιτιού τους.

Ναι υπάρχουν ακόμη αποκαλύψεις που μπορούν να προκαλέσουν τεκτονικούς σεισμούς στη πολιτική και τα ΜΜΕ και ν αλλάξουν τον εγχώριο χάρτη ολοκληρωτικά και ισοπεδωτικά. Μακάρι να προκύψουν κι αυτό θα συμβεί εάν το παρακράτος χάσει τον έλεγχο...

---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχαν οι Stavrovelonies
*
*

Δεν υπάρχουν σχόλια: