Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

... αλίμονο στον Αρβανίτη Ανδρούτσο !!!

*
Νίκος Μπογιόπουλος
("Ριζοσπάστης")
***
*
Ναζισμός και «ελληνικότητα»



Εκτός από την υποκρισία και τον καιροσκοπισμό του λεγόμενου «συνταγματικού τόξου», έχουμε και τη... συνέπεια των φασιστών.

Στην πρώτη κατηγορία βρίσκουμε τον κ. Σαμαρά, ο οποίος φρόντισε να φωτογραφηθεί με τον νεαρό μπασκετμπολίστα Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος είχε την τύχη πριν από τη μετεγγραφή του στο ΝΒΑ να μην έχει συναντηθεί με τον υπουργό του κ. Σαμαρά, τον κ. Δένδια, σε κάποια από τις επιδρομές του «Ξένιου Διός» στις οποίες ο τελευταίος επιδίδεται.

Στην άλλη κατηγορία βρίσκονται, φυσικά, τα πιθηκοειδή του νεοναζισμού όπως ο «φυρερίσκος» της Χρυσής Αυγής. «Και στον ζωολογικό κήπο εάν δώσετε σε έναν χιμπατζή μια μπανάνα και μια σημαία, Ελληνας θα είναι», σχολίασε ο Μιχαλολιάκος, περιγράφοντας την αμφισβητούμενη κατά τον ίδιο ελληνικότητα του Ελληνα εκ Νιγηρίας νεαρού Γιάννη και του δικαιώματος του Γιάννη και των οικείων του να ξεδιπλώνουν την ελληνική σημαία.

Θα ήταν σφάλμα να συναγωνιστεί κανείς τις γνώσεις του Μιχαλολιάκου γύρω από τους χιμπατζήδες, δεδομένης της συνάφειάς του με τα μουσκουλοειδή πιθήκια που τον περιστοιχίζουν.

Αν πάντως η ελληνικότητα του οποιουδήποτε ή το δικαίωμα κάποιου να σηκώνει την ελληνική σημαία καθοριζόταν με βάση τα κριτήρια του ναζισμού, τότε αλίμονο στον Ανδρούτσο που ήταν Αρβανίτης. Αλίμονο και στον Πούσκιν - που τραγούδησε με πάθος την «Επαναστάτισσα Ελλάδα» - που θα έπρεπε να πάρει την άδεια των νεοναζί «Ελληναράδων» για να σηκώσει την ελληνική σημαία, αφού ήταν Ρώσος. Αλίμονο και στον Ναζίμ Χικμέτ - που η καρδιά του τουφεκιζόταν κάθε πρωί στην Ελλάδα - που θα έπρεπε να πάρει άδεια από τα χιτλεροειδή για να σηκώσει την ελληνική σημαία, επειδή ήταν Τούρκος.
Σε αυτή την περίπτωση η «ελληνικότητα» θα καθοριζόταν από το ελληνικό έγγραφο εκείνων που στην Κατοχή υπηρέτησαν τη σβάστικα.

Η «ελληνικότητα» θα καθοριζόταν από το «ελληνικό αίμα» εκείνων που γίνανε γενίτσαροι.

Η «ελληνικότητα» θα ήταν ένα άθυρμα στα χέρια των καταχραστών των συμβόλων, όπως οι Παττακοί, οι Παπαδόπουλοι, οι Εφιάλτες, οι Τσολάκογλου και οι Αλκιβιάδηδες.

Η «ελληνικότητα» θα είχε πάνω της τη στάμπα από τις ερπύστριες του τανκ που μάτωσαν την ελληνική σημαία του Πολυτεχνείου.

Αυτή είναι η «ελληνικότητα» του χρυσαυγίτικου «ζωολογικού κήπου», τέτοιες είναι και οι σημαίες του, όπως το πουλί της χούντας και ο αγκυλωτός των Ες-Ες. Ουδεμία σχέση, δηλαδή, με την ελληνικότητα των Ελλήνων εκ Νιγηρίας και όπου Γης.
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχαν οι Stavrovelonies
*

1 σχόλιο:

to koutsavaki είπε...

ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΖΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΕΙ ΚΑΙ ΘΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ.ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΕ. ΔΕΝ ΕΠΙΚΡΟΤΩ ΚΑΝΕΝΑ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥ ....... ΚΑΙ ΔΕΡΝΕΙ . ΟΜΩΣ ΤΑ 2 ΕΚΑΤΟΜ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ; ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΒΟΥΝ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΞΕΦΤΥΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ .ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΣΥΛΛΗΒΔΗΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΜΙΤΙΚΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. ΣΤΗΝ ΜΑΝΩΛΑΔΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ Η ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΚΟΝΟΜΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ. ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΚΕΦΑΛΟΚΥΝΗΓΟΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ; ΑΣΕ ΤΑ ΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΚΑΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΔΕΝ ΧΩΡΑΜΕ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ 1.500.000 ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΣΤΑ ΣΙΣΙΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ 2.000.000 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ . ΣΕ ΠΙΟ ΕΔΑΦΙΟ ΤΟΥ ΜΑΡΞ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΠΟΥΘΕΝΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ. ΟΔΗΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΕ ΚΙΝΕΖΟΠΟΙΗΣΗ. ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΙΝΕΖΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ ΘΑ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥ ΓΑΛΛΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΙΝΕΖΟΠΟΙΗΣΟΥΝ.ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΗΘΡΕΣ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΣ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΟ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΜΑΙ .