Τρίτη 28 Αυγούστου 2018

Για γέλια και για κλάματα...

*
stavrosx1
***
*

Ο Βερύκιος μετανόησε...

Δεκτή έκανε η Ιερά Σύνοδος την επιστολή μετανοίας του...
Η Ιερά Σύνοδος αποδέχθηκε την μετάνοια του Δήμου Βερύκιου. Στη σύνοδο αναγνώστηκε η επιστολή μετανοίας που απηύθυνε στην ΔΙΣ ο γνωστός δημοσιογράφος, ο οποίος είχε αναρτήσει στο twitter παραποιημένη την εικόνα της Παναγίας.

"Ανεγνώσθη πράγματι η επιστολή-δήλωση μετανοίας, την οποία ο κ. Βερύκιος απέστειλε στην Ιερά Σύνοδο. Η Ιερά Σύνοδος επισημαίνει το μέγιστο λάθος και το μέγιστο σφάλμα το οποίο διεπράχθη δια της παραποιήσεως του Αγιωτάτου προσώπου της Παναγίας όμως στην μακροθυμία που δείχνει πάντοτε η Εκκλησία, εδέχθη και την μετάνοια του κ. Βερυκίου" δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Συνόδου και Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος...

Δεν ξέρουμε τι θα κάνει με τον αφορισμό ο ακροδεξιός και Καλαβρύτων λεγόμενος Αμβρόσιος...
---

documentonews.gr
---
Φάε, άκουγε και σώπα...

Άδωνις: Μόνο με 15 ευρώ!...

«Σχοινί – κορδόνι» φαίνεται πως έχουν γίνει οι «γαλάζιες» εκδηλώσεις με αντίτιμο στη Μεσσηνία, την τιμή του σχετικού εισιτηρίου που αυξάνεται ακόμη περισσότερο, παρά τον σάλο που είχε δημιουργηθεί παλαιότερα.

Η «συνταγή» εφαρμόστηκε στο παρελθόν από τη ΝΟΔΕ Μεσσηνίας σε εκδήλωση με ομιλητή τον Άδωνη Γεωργιάδη και εισιτήριο 10 ευρώ, η οποία ωστόσο μετά τις αντιδράσεις που ακολούθησαν, ακυρώθηκε.

Στη συνέχεια διοργανώθηκε ακόμα μία εκδήλωση, με ομιλήτρια την Όλγα Κεφαλογιάννη και τις τιμές να κυμαίνονται στα ίδια επίπεδα: 10 ευρώ.

Αυτή τη φορά, η «ατραξιόν» της εκδήλωσης θα είναι ο Άδωνις Γεωργιάδης, με μια τσουχτερή ανατίμηση στο εισιτήριο – αντιπρόεδρος γαρ – το οποίο κοστίζει… ούτε 5, ούτε 10, αλλά… 15 ευρώ.

Και για να αποφευχθούν οι όποιες αντιδράσεις για την τιμή, προβλέφθηκε το να συμπεριλαμβάνεται και γεύμα, για εκείνους των οποίων δεν κόβεται εύκολα η… όρεξη...
---
nonews-news
---
«Mε... παραίτησε ο Κοντομηνάς!»...

Τον Απρίλιο του 2017 η ΕΡΤ μας πληροφορούσε για την αποχώρηση της Γενικής Διευθύντριας Προγράμματος Ιζαμπέλας Σασλόγλου, που προέρχονταν από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha. H Σασλόγλου μετά την αποχώρησή της από την ΕΡΤ επέστρεψε στο κανάλι του Δ. Κοντομηνά.

Τώρα με μια ανακοίνωσή του το κανάλι της Κάντζας γνωστοποιεί πως η Ιζαμπέλα Σασλόγλου παραιτήθηκε από τη θέση της Διευθύντριας Προγράμματος:

«Η κυρία Ιζαμπέλα Σασλόγλου υπέβαλε σήμερα την παραίτησή της από τη θέση της Διευθύντριας Προγράμματος, για προσωπικούς λόγους. Ο Alpha την ευχαριστεί για τη μέχρι τώρα συνεργασία και της εύχεται καλή επιτυχία στην επαγγελματική της πορεία».

H ίδια όμως η Σασλόγλου αναφέρει πως δεν πρόκειται για παραίτηση αλλά για απόλυση.

«Δεν πρόκειται για παραίτηση, αλλά για απόλυση. Ένας επαγγελματίας στην αρχή της σεζόν δεν παραιτείται, απλά είχαμε κάποιες διαφωνίες με τον κ. Κοντομηνά όσον αφορά τη φιλοσοφία σε κάποιες ζώνες του προγράμματος και έκρινε σωστό να με παραιτήσει. Η ανακοίνωση του Alpha είναι ψευδής. Ποτέ δεν παραιτήθηκα, απλά απολύθηκα και έχω συμβόλαιο μέχρι το Μάιο. Εγώ δουλεύω κανονικά» ανέφερε στο newpost και στην Ντέπυ Γκολεμά, η Ιζαμπέλα Σασλόγλου...

---

zoornalistas.com
---
Ζητούνται …εξωγήινα προσόντα

Μόνο έτσι εξηγείται η προκήρυξη πρόσληψης νομικού για τον Ελληνικό Διαστημικό Οργανισμό, που είδε το φως της δημοσιότητας.

Αξίζει μόνο να αναφερθεί ότι στην λίστα με τα «απαραίτητα προσόντα» του ανθρώπου που αναζητείται για να καλύψει τη θέση, αναγράφεται μεταξύ άλλων η «συμμετοχή σε δύο τουλάχιστον πιστοποιημένες διαστημικές αποστολές για τουλάχιστον δύο έτη, ή σε μία πιστοποιημένη διαστημική αποστολή για τουλάχιστον τρία έτη».

Διότι ως γνωστόν, ο μέσος δικηγόρος στην Ελλάδα, και όχι μόνο, αποφοιτώντας από τη Νομική Σχολή, δεν μπορεί, σε δυο – τρεις διαστημικές αποστολές θα λάβει μέρος…
---
matrix24.gr
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια: