Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

... Γκιόλιας - από "ανώνυμος συκοφάντης" έγινε "αγωνιστής" ...

*
"Ασημώνης"
***
*
Ο θάνατος του Γκιόλια
.
και η περισσή υποκρισία
*
Διαβαζοντας σημερα για την δολοφονια του Σωκρατη Γκιολια σκεφτηκα αρχικα να μην γραψω κατι για το θεμα, απλα γιατι δεν ειχα κατι να πω. Μαλλον το μονο που ειχα να εκφρασω ειναι η λυπη μου για το οτι εφυγε ενας νεος ανθρωπος και τα συλληπητηρια μου στην οικογενεια του και στους συνεργατες του. Μεχρι εκει! Κανοντας ομως την βραδυνη μου βολτα σε μπλογκς αλλα και ειδησεογραφικα portals, δεν αντεξα τοοοοοοση υποκρισια και ειπα να καταθεσω και γω την αποψη μου.

Ξαφνικα ο Γκιολιας εγινε Σωκρατης και απο ανωνυμος συκοφαντης εγινε αγωνιστης δημοσιογραφος!!!

Οι πολιτικοι μυριστηκανε το πτωμα και σαν τα ορνια χιμηξανε να τσιμπολογησουν ενα κομματακι τηλεοπτικου χρονου με την δηλωση για το ποσο συντετριμμενοι νιωθουν με τον θανατο αυτου που μεχρι στοχοποιουσαν ως υποκινητη επεισοδειων μεσω της ανωνυμιας των μπλογκς!

Οι δημοσιογραφοι σπευσανε να τιμησουνε τον αγαπημενο τους συναδερφο τον οποιο μεχρι χθες θεωρουσανε αποβλητο απο τον χωρο τους καθως λειτουργουσε ανωνυμα μεσω των μπλογκς.

Οι μπλογκερς κλαψανε με μαυρο δακρυ για τον χαμο ενος αγωνιστη και ασυμβιβαστου μπλογκερ και ας τον κραζανε μεχρι χθες για το χαμηλο επιπεδο του τρωκτικου.

Ακομη και ο Μακης (!!!!!!) δηλωσε συντετριμμενος!!!! Ελεος!!!!

Αυριο;;; Αυτοι που θα πονανε θα ειναι η γυναικα του, μερικοι συγγενεις και πεντε καλοι φιλοι. Το παιδακι του, ευτυχως ειναι μικρο και δεν θα καταλαβει ακομη…. Και επειδη ο χρονος ειναι γιατρος αυτο που θα μεινει ειναι οτι ενας νεος ανθρωπος εχασε την ζωη του. Τα υπολοιπα ειναι περριτα και κανιβαλισμοι πανω στο πτωμα. Ας ειναι ελαφρυ το χωμα που θα τον σκεπαζει.
---
http://asimonis.wordpress.com/
---
*

3 σχόλια:

dimitris είπε...

STAVROvelonies χαιρεται, αυτες οι γενικευσεις του Ασημωνη, οι πολιτικοι, οι δημοσιογραφοι, αυτο το φαινομενο της ομαδοποιησης και της σαλατοποιησης ειναι απ'οσο καιρο ''ασχολουμε'' με το ''ιστολογειν'', η αρρωστια, που ολοι ειχαμε διαπιστωσει στο μεγαλυτερο κομματι των Μ.Μ.Ε και ετσι αρχισαμε το ''ψαξιμο'' στον ιστοχωρο...

Τυπο-θραύστης είπε...

... δεν έχεις άδικο Δημήτρη ...
... τελικά, το "ιστολογείν" - και ό,τι αυτό συνεπάγεται - θα πρέπει να αναδείξει το δικό του "πρόσωπο" ...
... πέρα και έξω από τα τετριμμένα ...
... ας συνεχίσουμε, λοιπόν, το "ψάξιμο" - μέ ή χωρίς εισαγωγικά ...
... έρρωσο ...

Ανώνυμος είπε...

Eκμεταλευομενος την φιλοξενεια του Σταυρου, τον οποιο και ευχαριστω, θα ηθελα να απαντησω στον Δημητρη στα περι γενικευσεων.
Ποια ακριβως ειναι η γενικευση φιλε μου; Μηπως δεν αληθευει οτι ο Γκιολιας ηταν ενα απο τα μαυρα προβατα στον χωρο των δημοσιογραφων;;; Ζωντανο να τον τρωγανε, δεν θα τον χορταινανε! Μονο η Βαγιανη βγηκε ομως και ειπε αυτο που ολοι τους σκεφτηκανε!
Η μηπως οι μπλογκερς.....Το 90% δεν θελει ουτε να ακουει για το τρωκτικο αλλα την επομενη μερα γεμισε η μπλογκοσφαιρα με κραυγες: Σωκρατη μουουοου!!!
Αν παρολαυτα με θεωρεις αρρωστο απο την νοσο των ΜΜΕ μαλλν δεν καταλαβες καλα το νοημα αυτων που ηθελα να πω. Ισως να μην το διατυπωσα και γω σωστα, ποιος ξερει...
Και παλι ευχαριστω στον Σταυρο και συγγνωμη για την καταχρηση της φιλοξενειας