Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2016

... Λαζόπουλος - Σόιμπλε, από μια άλλη οπτική γωνία ...

*
Νίκος Νικητέας
***
*

Δεν αξίζουν όλοι οι ανάπηροι σεβασμό

Πόσο κακοποιημένος είσαι για να υπερασπίζεσαι τον Σόιμπλε…

Οχι δεν αξίζουν όλοι οι ανάπηροι το σεβασμό μας! Όπως δεν τον αξίζουν και όλοι οι αρτιμελείς!

Σε μια χώρα που οι μισοί και παραπάνω παρκάρουν στις ράμπες για τα αμαξίδια των αναπήρων… Σε μια χώρα που βρίζουν και μουντζώνουν γυναίκες οδηγούς στο δρόμο… Μας πείραξε που ο Λαζόπουλος έβρισε τον Σόιμπλε!

Σε μια χώρα ρατσιστική όπως η Ελλάδα… Που η Χρυσή Αυγή είναι το τρίτο κόμμα στη Βουλή… Κάποιοι και μαζί τους τα κανάλια υποκρίνονται και προσπαθούν να μας πείσουν ότι θίχτηκαν!

Όποιος θίχτηκε από την ατάκα του Λαζόπουλου για τον Σόιμπλε, είτε είναι αρτιμελής είτε ανάπηρος, είναι ή γελοίος ή γερμανόδουλος (άρα και στις δυο περιπτώσεις να πάει να γ@μηθεί δεν αξίζει το σεβασμό μου)!

Και εξηγούμαι: δεν με ενδιαφέρει ο Λαζόπουλος, ούτε το είδος της τέχνης που υπηρετεί… Ανήκω σε εκείνους που πιστεύουν ότι λαϊκίζει και ενίοτε κάνει προπαγάνδα, όπως και τα κανάλια… Δικαίωμα όμως και των δυο να κάνουν ό,τι θέλουν, ας τους κρίνει ο κόσμος.

Εξοργίζομαι όμως με εκείνους τους κακοποιημένους γερμανόδουλους Έλληνες, είτε είναι ανάπηροι είτε όχι που στην ατάκα του Λαζόπουλου διακρίνουν αδικία για τον Σόιμπλε… Δηλαδή τον «ψυχοπαθή» που 7 χρόνια μας γ@μ@ει χωρίς σάλιο και έχει βάλει σκοπό της ζωής του να μας τελειώσει! Ποιος λοιπόν κανονικός άνθρωπος Έλληνας, είτε ανάπηρος είτε αρτιμελής, μπορεί να ταυτιστεί με αυτόν το σύγχρονο Χιτλερίσκο που θέλει να εξοντώσει τη χώρα και να την αγοράσει κοψοχρονιά;

Ποιος νορμαλ άνθρωπος, ανάπηρος ή όχι, αισθάνεται ότι έχει κοινά με τον Σόιμπλε; Μόνο κάποιος κακοποιημένος (με την ψυχολογική έννοια του όρου) ή μαζόχας μπορεί να θίχτηκε από τη συγκεκριμένη ατάκα!

Μόνο ένας ηλίθιος ή μεγαλομανής, μπορεί να αισθάνεται ότι μοιάζει με τον Σόιμπλε επειδή κάθεται σε αμαξίδιο… Ας κοιτάξει καλύτερα όμως και θα διαπιστώσει ότι δεν έχει κανένα κοινό με έναν τύπο που εξουσιάζει μια ολόκληρη ήπειρο… Την οποία μάλιστα κοντεύει να εξοντώσει με την εμμονή του στη λιτότητα!

Το πιθανότερο λοιπόν είναι ο Σόιμπλε να γελάει – άλλη μια φορά με τους ανόητους Έλληνες που τσακώνονται για την πάρτη του… Και κάποιοι δήθεν στο όνομα των δικαιωμάτων των αναπήρων (σε μια χώρα που δεν σέβεται κανένα δικαίωμα), βρίζονται και αλληλομηνύονται! Πόσο ηλίθιοι μπορεί να είμαστε; Αλλα για αυτό δεν μας γ@μ@ει; Είναι προφανές ότι το έχει καταλάβει, ότι έχει να κάνει με αποτυχημένους!

Και για να μην υπάρχουν αυταπάτες ή αμφιβολίες ο προτεστάντης Σόιμπλε που τόσο κόπτονται για να υπερασπιστούν οι ελληνικές οργανώσεις ατόμων με αναπηρίες, θα έπρεπε να ξέρουν οτι δεν προσλαμβάνει ανάπηρους στο υπουργείο του ή στις υπηρεσίες του! Δεν είναι από τους τύπους που κάνει ψυχικά! Άσχετο τώρα αν κάποιοι Έλληνες θεωρούν δίκαιο να τον υπερασπιστούν πιστεύοντας ότι κάνουν το σωστό!

Δεν το κάνουν όμως... Για αυτό να πάνε να γ@μηθούν, είτε είναι αρτιμελείς είτε ανάπηροι!

---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια: